Ga naar hoofdinhoud

Bedrijfshulpverlener Herhaling

Houd kennis en vaardigheden van uw BHVérs  up-to-date, met deelname aan de BHV Herhalingscursus. Zo verlengt u de geldigheid van het door ons uitgegeven NIBHV certificaat met een jaar. De BHV Herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema. Zo blijft ook de herhalingscursus boeiend voor uw BHV’ers.

Doel: Het opfrissen van het geheugen en het oefenen van diverse vaardigheden zoals het handelen bij ongevallen, ontruiming en brandbestrijding.

Inhoud van de cursus:

Diverse vaardigheden voor het handelen bij ongevallen, ontruiming en brandbestrijding worden behandeld. Tijdens deze cursus wordt de theorie afgewisseld met praktijkoefeningen en worden deelnemers beoordeeld op hun handelingen en theoretische kennis.

  • basisregels eerste hulp bij ongeval (EHBO)
  • reanimeren bij hartstilstand met/ zonder gebruik AED
  • verloop van ontruiming (tijdens rookontwikkeling)
  • brandbestrijding (van verschillende brandhaarden)
  • herkennen van verschillende brandwonden
  • alarmeren en communiceren met hulpdiensten

Werkwijze

De cursus Bedrijfshulpverlener Herhaling is speciaal afgestemd op uw omstandigheden en wordt gegeven door ervaren docenten (opgeleid door NIBHV).

Voor wie
Medewerkers die in het bezit zijn van een BHV-certificaat of BHV-draagpas.

Cursusduur
1 dagdeel

Kosten
€ 225,00 (incl. certificaat, excl. BTW)

Toets
Deelnemers worden tijdens de training beoordeeld op de uitgevoerde handelingen en theoretische kennis. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op verlenging van het certificaat Bedrijfshulpverlener.

 

Certificaat

Het BHV certificaat heeft een geldigheidsduur van 12 maanden. Aan het eind van de BHV herhaling cursus krijgen de deelnemers een certificaat toegestuurd. Dit certificaat is officieel erkend door het NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening).

 

De cursus Bedrijfshulpverlener (herhaling) is speciaal ontwikkeld door de ervaren partijen GMTO, FHData en Duivenvoorden training en techniek.